Kiwi

Een kiwi is lekker zoet en bevat veel smaak

Wat is een Kiwi?

Kiwi’s zijn een fruitsoort met een ovale vorm, de kleur van deze fruitsoort is groen met in het midden een wit gedeelte met zwarte pitjes. De kiwi is een populaire fruitsoort, dit komt omdat je het makkelijk zo uit de hand kan eten, echter worden kiwi’s ook vaak gebruikt als toevoeging voor bijvoorbeeld salades of gebak. Ook zijn kiwi’s heel erg gezond, ze bevatten namelijk erg veel vitamine C en kalium.

”Actinidia deliciosa en Actinidia chinensis zijn de benamingen van de 2 verschillende soorten rassen kiwi’s

Wanneer leveren wij Kiwi’s in de fruitmanden?

Een kiwi is gezond, lekker zoet en bevat veel smaak, deze fruitsoort is daarom ook vaak een onderdeel van onze fruitmand. Kiwi’s zijn bijna het hele jaar door leverbaar door ons. Bent u echter geen fan van de kiwi of allergisch, dit is geen probleem. U kan dit aangeven waardoor wij er rekening mee zullen houden en er een oplossing voor zullen vinden.

Kiwi

Voedingswaarde in een Kiwi:

De gemiddelde Kiwi bevat ongeveer 51 kcal. Verder bevat een kiwi 9,2 gram koolhydraten waarvan 7,7 gram suikers, 1,7 gram vezels. Ook bevatten kiwi’s 0,7 gram eiwit.

Bewaaradvies Kiwi’s:

Een kiwi kan je makkelijk bewaren en blijft over het algemeen lang goed. In de koelkast blijft een kiwi het langst goed, namelijk 1-3 weken. Buiten de koelkast blijft een kiwi 3-7 dagen lang goed.

Kiwi weetjes:

  • Ze verlagen je bloeddruk.

  • Deze fruitsoort zorgt ervoor dat je een betere nachtrust hebt!

  • Het dankt de naam aan de vogel vanwege overeenkomsten in het uiterlijk.

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl