Werkfruit voor elke bedrijf!

Werkfruit, is de gezonde service voor werkend Nederland! Fruitboer aan huis is niet alleen de kleurrijke leverancier voor particulieren, maar levert ook heerlijk, vers werkfruit aan bedrijven. Zet die snoeppot opzij en kies gemakkelijk voor een gezond tussendoortje. 

Maak kennis met ons werkfruit via onze GRATIS en vrijblijvende proefbox. 

Zo werkt het

In slechts een paar stappen kan ons fruit bij jouw bedrijf of kantoor geregeld zijn! Door persoonlijk contact komen wij te weten welke doelen je wilt bereiken.

Onze boxen zijn elke week aan te passen te pauzeren of op te zeggen, zonder gedoe en zonder kleine lettertjes! 

1. Contact & Proefbox

Via persoonlijk contact inventariseren wij de wensen en behoeften, waardoor wij u een perfecte, gratis proefbox kunnen aanbieden. Wij komen, indien gewest, langs om alle opties door te lopen!

3. Presentatie

Presentatie speelt een belangrijke rol. Waar kunnen we het fruit het beste plaatsen zodat het voor iedereen toegankelijk is? Ook een kick off behoord tot de mogelijkheden.

2. Voortsel op maat

Op basis van de kenmerken en omvang en kenmerken van het bedrijf maken we een voorstel op maat. Wekelijks, twee wekelijks of eenmalig bezorging geef het aan, alles is mogelijk! 

4. Genieten

Geniet niet alleen van ons heerlijk vers fruit, elke week weer, maar ook van onze gratis bezorging met onze eigen toffe peren. 

Nuttig makkelijk en betaalbaar elke dag fruit!

Gezond, betaalbaar en duurzaam!

Iedere dag vers fruit op de werkvloer zonder dat u er als werkgever omkijken naar hebt? Fruitboer aan huis regelt het. Met onze gezonde service ontzorgen wij bedrijven in Nederland en maken wij medewerkers blij met verse, lekkere en vooral gezonde snacks. Wij kiezen altijd voor seizoensgebonden fruitsoorten. Dit bevordert de smaak van het fruit en de hoeveelheid vitaminen.

Vers en betaalbaar

Wij rijden de efficiëntste routes, leveren uitgevallen fruit aan kinderboerderijen, leveren in papieren (herbruikbare) dozen en kiezen waar mogelijk voor Fairtrade en/of lokale producten!

Verdere voordelen van ons Werkfruit zijn dat onze service fiscaal aantrekkelijk is, wij goed scoren op prijs/kwaliteit, onze dienst wekelijks opzegbaar is en wij maatwerk kunnen leveren voor jouw organisatie. 

Duurzaam

In ons werkfruit zitten fruit en groente snacks die gemakkelijk te consumeren zijn op de werkvloer. Denk hierbij aan appels, bananen, sinaasappels, snackkomkommers, mandarijnen, peren, snoeptomaatjes, etc. Daarnaast bevat een krat ook heerlijke, luxe fruitporties zoals druiven, kersen, aardbeien, frambozen en/of bramen. U vindt in ieder geval bij elke levering minimaal 6 verschillende soorten fruit.

Weerstand verhogend

Ga voor gezond, minder voedselverspilling, lekker vers en duurzaam. 

Probeer onze proefbox :

Proefbox of offerte aanvragen?

  Onze klanten

  5/5

  ''

  Interchange Rotterdam

  ”Fijne, eenvoudige en gezonde service.”

  5/5

  ''

  M.P.M. Delft

  ”Perfecte manier om iets te doen aan de vitaliteit”

  4.5/5

  ''

  Fysio-Barendrecht

  ”Heerlijk bij ons op de praktijk” 

  Proefbox of offerte aanvragen?

  Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

  Openingstijden

  Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
  (Phone until 17:30 Hrs)
  Friday - 8:00-14:00

  Contactgegevens

  Adres: Koperhoek 6H Rhoon
  Email: info@fruitboeraanhuis.nl