Snack komkommer

Snack komkommers, deze kleine variant van de komkommer is niet meer weg te denken uit de gezonde snack wereld. Snack komkommers zijn makkelijk eetbaar en goed mee te nemen, smullen maar!

Wat is een snack komkommer?

De snack komkommer is eigenlijk gewoon een mini komkommer. Dat deze wat kleiner zijn komt doordat deze komkommer alleen aan een vrouwelijke plant groeit en dus niet bestoven word, hierdoor kan de komkommer niet doorgroeien. De smaak is daarom ook precies hetzelfde, zie het dus als een komkommer met groeiproblemen!

De komkommer is de op 2 na meest gekochte groente!

Wanneer leveren wij snack komkommer in de fruitmanden?

De snack komkommer groeit het best in de zomer, de snack komkommers zijn dan het lekkerst een daarom doen we de snack komkommers altijd rond en in deze periode in onze fruitmanden. We halen deze snack komkommers op bij de groothandel om ze vervolgens direct in de fruitmanden te stoppen en bij u te bezorgen!

Snack-komkommer

Voedingswaarde in een snack komkommer?

De snack komkommer bevat zo een 13 kilocalorieën, verder bevat de snack komkommer 0,7 gram eiwit, 0,4 gram vet en 0,6 gram vezels! Een supergezonde snack dus! Bestel hem snel in onze fruitmand! tot snel.

Bewaaradvies snack komkommer:

Snack komkommer kan makkelijk bewaard worden. De snack komkommer hoeft namelijk niet in de koelkast bewaard te worden, sterker nog, liever erbuiten! Snack komkommers kunnen dus het best buiten de koelkast, op een normale temperatuur bewaard worden. Zo blijft de snack komkommer wel meer dan een week houdbaar! 

Snack komkommer weetjes:

  • Een snack komkommer bestaat voor 90% uit water!

  • De snack komkommer bevat zo weinig calorieën dat u ze al verbrand terwijl u de snack komkommer eet!

  • Een schijfje komkommer helpt de adem verfrissen!

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl