Mango

De mango is niet meer weg te denken uit de zomermaanden! Deze tropische vrucht wordt steeds populairder onder de mensen. Lust jij een lekkere mango?

Wat is een mango?

De mango’s vallen onder de categorie steenvruchten dit komt doordat er in de kern van de vrucht een harde pit zit. De vrucht kan 5 tot 20 centimeter worden! De mango’s zijn één van de belangrijkste vruchten uit de tropen. Mango’s worden steeds populairder onder de mensen, het is een echt lekker zomers tussendoortje. 

”Je kunt mango’s wel een jaar lang in de diepvries bewaren!”

Wanneer leveren wij mango’s in de fruitmanden?

De mango komt vaak voor in onze fruitboxen maar toch niet altijd. Mango is een seizoen fruit en is erg populair in de zomer. Bij ons zitten de vruchten van Juni tot en met December in de boxen. Bent u geen fan van vrucht of bent u er juist allergisch voor en wilt u ze niet in de box hebben? Meld het dan bij ons en wij houden er rekening mee!

mango

Voedingswaarde in een mango?

De gemiddelde mango (280 gram) bestaat uit 185 calorieën. Daarbij bevatten de vruchten weinig vet (0,6 gram), maar wel veel suikers maar liefst (38,9 gram) per 280 gram.

Bewaaradvies mango’s:

Gesneden stukje mango’s kan je het best in de koelkast bewaren met een stukje folie eromheen, zo blijft de vrucht nog sappig. Hele mango’s kan je op kamertempratuur bewaren zo kunnen ze goed narijpen.

Weetjes over mango’s :

  • Een mangoboom is de grootste fruitboom ter wereld!

  • Een mango kan wel 2 kilo wegen.

  • Je kunt mango’s wel een jaar lang in de diepvries bewaren!

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl