Kaki

Een Kaki  heeft een mooie kleur en is vol van smaak! 

Wat is een Kaki?

De kaki’s zijn een fruitsoort met een mooie oranje kleur die lijkt op een vierkante tomaat. De kaki komt oorspronkelijk uit China. Deze fruitsoort groeit aan een boom en heeft een zoete smaak. Daarbij zitten kaki’s vol met verschillende vitamines en ander voedingstoffen. Ze zitten vol met vitamine C en zijn dus goed voor de gezondheid omdat ze de weerstand stimuleren. 

”Kaki’s zitten vol met vitamine C en zijn dus goed voor de gezondheid”

Wanneer leveren wij Kaki’s in onze fruitmanden:

Een kaki is de perfecte toevoeging in onze fruitmanden. Deze fruitsoort heeft een lekkere zoete smaak en is daarbij ook zeer gezond, wij zijn er fan van! De kaki’s leveren wij in de herfstmaanden van het jaar. Heeft u liever geen kaki in uw fruitmand? geen probleem! Hier kunnen wij rekening mee houden en we zullen er een geschikte oplossing voor vinden.

 

Kaki

Voedingswaarde in een kaki:

De gemiddelde kaki bevat 23,3 gram koolhydraten waarvan 23,3 gram suikers. Kaki’s bevatten 0,6 gram vezels en ook 0,6 gram eiwitten.

Bewaaradvies kaki’s:

Kaki’s kunt u het beste bewaren buiten de koelkast. Bewaar ze het liefst op kamertemperatuur in bijvoorbeeld een fruitschaal. Met een appel naast de kaki zal deze nog beter en sneller rijpen. U kunt ze tot ongeveer 2 weken bewaren.

 

Kaki weetjes:

  • Deze fruitsoort komt oorspronkelijk uit China.

  • 1 kaki bevat ongeveer evenveel vezels al 3 sneetjes brood!
  • Kaki’s zijn gedroogd ook heel lekker en populair.

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl