Druiven

De druiven zijn een perfecte toevoeging in onze fruitmand, ze zijn lekker zoet en sappig!

Wat zijn druiven?

Druiven zijn een fruitsoort die horen bij de besvruchten. Deze druiven heb je in verschillende kleuren zoals wit en rood. Deze ronde fruitsoort is vaak lekker zoet en wordt ook veel gebruikt als toevoeging voor gerechten of smoothies. Druiven bevatten veel voedingsvezels, ze zorgen dus voor een verzadigd gevoel en stimuleren de stoelgang. Ook bevatten druiven veel Kalium wat goed is voor je bloeddruk. 

”Druiven staan op de 6e plek in Nederland met meest gegeten fruitsoorten”

Wanneer leveren wij druiven in de fruitmanden?

Druiven zijn een fruitsoort waar wij fan van zijn en het hele jaar door leveren. Wij leveren deze zoete ronde besvrucht in de rode maar ook witte kleur. Wij bepalen welke kleur druiven wij toevoegen aan de fruitmand. Bent u niet zo’n fan van druiven, geen probleem! Als u dit aangeeft kunnen wij hier zeker rekening mee houden.

Druiven

Voedingswaarde in druiven:

Een portie druiven van ongeveer 150 gram bevat 104 calorieën. Daarnaast bevatten druiven 26 gram koolhydraten waarvan 23 gram bestaat uit suiker. Ook bevatten druiven eiwitten, dit is niet heel veel (1 gram) 

Bewaaradvies Druiven:

Druiven zijn vruchten die u wat langer kunt bewaren, dit moet wel gebeuren op de juiste manier. Het is zeer van belang om de druiven in de koelkast te bewaren, zo drogen ze niet uit en blijven ze sappig. Probeer de druiven ook afgesloten te bewaren in bijvoorbeeld de verpakking of een zak, druiven hebben namelijk de neiging om andere geuren tot zich te nemen.

Druiven weetjes:

  • Druiven zijn ontdekt ongeveer 5000 jaar voor Christus.

  • Per jaar worden er ongeveer 70 miljoen ton druiven geproduceerd, bizar!

  •  Rode druiven kunnen worden gebruikt voor het maken van witte wijn.

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl