Citroen

Een citroen zorgt voor een frisse smaak!

Wat is een Citroen?

Citroen is een fruitsoort dat valt onder de citrusvruchten. Een citroen is geel van kleur en groeit aan de boom. De fruitsoort citroen  heeft een zure smaak, dit komt door het citroenzuur dat zich bevindt in de citroen. Vanwege de zure smaak is het niet heel gebruikelijk om de Citroen zo uit de hand te eten, het wordt vaak gebruikt om andere gerechten meer smaak te geven. 

”Een citroen bevat veel vitamine C en is dus zeer goed voor de gezondheid”

Wanneer leveren wij citroenen in de fruitmanden?

Citroen leveren wij heel het  jaar door in onze fruitmanden. De citroenen kunnen goed worden gebruikt als smaakmaker voor andere gerechten. Deze sap van deze fruitsoort kan bijvoorbeeld gebruikt worden in uw salade voor een frisse smaak! Heeft u liever geen citroenen in uw fruitmand? Dit is geen probleem, als u dit aangeeft kunnen wij hier rekening mee houden!

Citroen

Voedingswaarde in een Citroen:

 Een citroen bevat 21 KJ (29 KCAL) 9 gram koolhydraten, 1,1 gram eiwit en 0,3 gram vet. Een citroen bevat veel vitamine C, namelijk 53 milligram.

Bewaaradvies Citroenen:

Een citroen blijft helaas niet heel lang vers. U kunt het beste een citroen bewaren door het in een zakje te doen, en dit zakje vervolgens in de koelkast te leggen. Zo blijft de citroen langer vers en sappig. 

Citroen weetjes:

  • Een citroen behoort tot de citrusvrucht en groeit aan een boom.

  • Citroenen kan je het beste wassen met warm water.

  • Een citroen zorgt ervoor dat suikers minder snel worden opgenomen.

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl