Appel

De appels zijn niet meer weg te denken uit fruitschalen, smoothies of fruitpaketten. Deze rode pitvrucht is al jaren populair onder de mensen!

Wat is een Appel?

De appels vallen onder de categorie pitfruit dit is omdat er in de appel pitjes zitten. Het Nederlandse klimaat is uitstekend voor het telen van appels. Een appel is een erg populair tussendoortje en is niet meer weg te denken uit ons leven! De appels zijn er in veel verschillende smaken van zoete appels tot zure appels.

”Er bestaan maar liefst 7500 verschillende soorten appels”

Wanneer leveren wij appels in de fruitmanden?

Een appel is onmisbaar uit onze fruitmanden. Deze leveren wij dan ook het gehele jaar. We leveren Granny smits, pink ladys en royal gala’s. De appels die wij leveren zijn groen en rood. Welke u krijgt dat is een verrassing! Ben u niet een fan van appels of bent u allergisch? Meld het dan bij ons en wij houden er rekening mee!

Appel

Voedingswaarde in een appel?

De gemiddelde appels (35 gram) bevatten 53 calorieën. Daarbij bevatten appels weinig/geen vet (0,05 gram), maar wel veel vezels, maar liefst 2.3 gram voedingsvezel per 100 gram. 

Bewaaradvies appels:

Appels kunt u gemakkelijk bewaren. Appels blijven het langste goed en sappig in een frisse, droge en vooral donkere ruimte. Een gesneden appel dient in de koelkast bewaard te worden, maar let op deze zal snel wat bruinig uitslaan. 

Appel weetjes:

  • Gebakken lucht? Appels bestaan voor 25% uit lucht.

  • Er zijn 7500 verschillende soorten appels.

  • De appels behoren tot de rozenfamilie!

Meer informatie over Fruitboer aan huis?

Het belangrijkste bij Fruitboer aan huis is dat u geen nummer bent maar een persoon, daarom bieden wij een persoonlijke klantenservice. U kunt gemakkelijk contact opnemen via de telefoon, e-mail en het contactformulier op deze pagina.

Openingstijden

Monday- Thursday:8:00-18:30 Hrs
(Phone until 17:30 Hrs)
Friday - 8:00-14:00

Contactgegevens

Achterom 1a Barendrecht
Email: info@go-hoen.nl